• en
O NÁS
Recruit CZ – the Headhunters je přední Executive Search společnost v ČR, na Slovensku i ve střední Evropě.

Jsme tým profesionálních konzultantů a headhunterů a již přes 20 let pomáháme firmám najít a rozvíjet lidský potenciál ve svém podnikání.

Poskytujeme služby Executive Search, tj. vyhledávání profesionálů a specialistů na vyšší a vrcholové manažerské pozice metodou přímého oslovení dle přesně definovaných potřeb klienta. Standardně vyhledáváme kandidáty v České republice, na Slovensku a v regionu střední a východní Evropy.

Konzultanti Recruit CZ – the Headhunters pracují v souladu s Kodexem etiky a profesionální praxe Executive Search Association a společnost je členem Asociace Executive Search and Leadership Consultants AESC.

Pokud hledáte kvalitního a vhodného kandidáta do Vaší společnosti, neváhejte nás kontaktovat.
NAŠE SLUŽBY – EXECUTIVE SEARCH
Najít a diskrétně pro klienta ulovit. Heslo, které je nám vlastní. Na trhu působíme již přes 20 let a máme jej dokonale zmapovaný. Řadíme se mezi headhunterské stálice. Máme dlouholeté zkušenosti s obsazováním manažerských pozic do TOP, vyššího a středního managementu i s hledáním vysoce specializovaných odborníků dle konkrétních požadavků od klienta.

Máme vlastní síť kontaktů a databázi, se kterou aktivně pracujeme. Díky tomu víme, kdo je otevřený novým pracovním nabídkám a v čem je nejlepší. Jsme zvyklí na sobě neustále pracovat a poznávat nové trendy, sledujeme aktuality v jednotlivých sektorech, ve kterých naši headhunteři loví. Právě díky tomu se držíme stále na špici.

Náš tým

Markéta Šveda
Markéta Šveda

Markéta Šveda

FMCG / Retail / Výroba / Služby

Markéta působila od počátku 90. let na obchodních manažerských pozicích v FMCG (KAM, NKAM, Export Manager v Douwe Egberts, a Sales Manager v Henkel ČR) a od roku 2000 pracuje v headhuntingu. V Recruit CZ – the Headhunters působí jako Headhunter od jeho založení v roce 2003. Je zodpovědná za sektor spotřebního zboží a maloobchodu, výroby a služeb, a to nejen v Česku a na Slovensku, ale vede projekty Executive Search v rámci regionu CE. Specializuje se na vyhledávání kandidátů do vedení firem a top manažerské pozice. Vedle lovu manažerů řídí Public Relations společnosti Recruit CZ – the Headhunters a vede projekty Employers Branding.

Tereza Šulcová
Tereza Šulcová

Tereza Šulcová

FMCG / Retail

Tereza nastoupila do Recruit CZ – the Headhunters ještě během studií v roce 2003. Během svého působení v Recruit CZ – the Headhunters získala zkušenosti jako Headhunter především v oblasti FMCG a SMCG se zaměřením na manažerské pozice v marketingu, obchodu, financích, logistice a HR.

Kateřina Novotná
Kateřina Novotná

Kateřina Novotná

FMCG / Výroba

Kateřina nastoupila do týmu Recruit CZ – the Headhunters v roce 2022 během svých vysokoškolských studií. Postupně získávala zkušenosti v podpoře kolegů při vyhledávání kandidátů a správě registračního systému. V současné době koordinuje náborové projekty především v oborech rychloobrátkového zboží a výroby.

Hugo Berka
Hugo Berka

Hugo Berka

Researcher / Data Administrátor

Hugo se připojil k týmu Recruit CZ – the Headhunters v roce 2024 jako administrativní podpora. V současné době již samostatně provádí průzkumy trhu a vyhledávání, spravuje interní databázi kontaktů a registrační systém naší společnosti.